poproś mame lepiej żeby ci internet odłączyła bo niewiem z kąd żeś się urwał ...
czyta się książki po to żeby nie robić błędów w pisowni kiedyś robiłem ale właśnie dzieki czytaniu to nadrobiłem .
a primo to ja bym dał tobie bana za chamstwo, zbędne nabijanie postów i jeszcze cos tylko nie potrafie tego określić coś w stylu rasizmu niewiem gdzie ty mieszkasz czy cię w piwnicy trzymają że z ludźmi nie potrafisz rozmawiać i ich tolerować ...
razi cię nie wchodz nie czytaj nie wypowiadaj sie nikt cie o to nie prosi i też podejrzewam że przeczytałem więcej od ciebie książek przez całe moje życie myślisz że dyslektyk to nie czyta haha .
ja pojazdami mogę jeździć może na twoją niekorzyść mam kilka kategorii zrobionych bezbłędnie za 1 razem zdane no to naprawde w tej dysleksji cos musi byc aż tak źle jeżdże ?! <eek> .
i niewiem z kąd te wypociny dorwałeś ale myślisz że można mieć wszystko na raz ?może i jestem dyslektykiem ale ... <hahaha>
ja sie ciebie nie boje mi jest ciebie poprostu żal ...
Aha i jeszcze do tigrasa

nie no właśnie ja bez orzeczenia jade tylko że tych przecinkow i kropek kiedy z dużej litery nie czaje wogole ale i tak ze juz bledow nie robie to jest cud podejrzewam ze kiedys z tego tez wyrosne no ale wiesz mimo wszysko jeżeli jest forum takiego pieknego motocykla to trza sie udzielac

no ale browar dla tych wyrozumiałych i tak <cheers>