Przyłącze się i ja do tych rozważañ. SM kupowałem od zawsze, praktycznie miesiąc w miesiąc, ale od listopada przestałem i powiedziałem, że już więcej nie kupię tej gazety. Czasopismo to od czasu przejęcia go przez Agore zaczęło zchodzić na psy. Zniknęły ciekawe artykuły i gazeta przestała być już tak blisko czytelników. Punktem kulminacyjnym dla mnie była reakcja redakcji na wyprawe M4riusha. Zszokowało mnie, gdy powiedział mi jak ich potraktowali. Komentarze typu, że było to głupie, nierozważne, że gdzie takim "czymś", że udało im się tylko dlatego, że mieli poprostu szczęście, a tak w ogóle to nikt nie będzie chciał tego czytać. Panowie redkatorzy mogą teraz jedynie pluć sobie w brodę, że to na łamach "Motocykla" ukazała się ta relacja i że ludzie jednak chcą o tym czytać.
Podsumowując, "¦wiat Motocykli" przestał dla mnie być czasopismem dla wszystkich motocyklistów. Ja do ich grona już się nie wliczam.
P.S. Hankowski rozumiem, że masz listopadowy nr "Automobilisty" z cudowną Jawą 500 :>