oglądałem ta Jawę- jest zajebiaszcza!!! 21 tyś km.tylko wyczyścić i obić kanapę,bo spękana... lakier i chromy jak nowe-tzn są żółte bo dziadek wysmarował je oliwą czy czymś,żeby nie korodowały- po przetarciu szmatką z benzyną lśni jak lustro- jest CZARNA, 100% oryginał,ładne wydechy, osłona na nogi,takie dziwne schowki przy tylnym kole,nigdy takich nie widziałem, do tego masa części- nowa prądnica kompletna,dwa komplety cylinder-tłok-pierścienie nominały, jeden wał nowy,jeden do regeneracji- bez luzów tylko coś z gwintem. kilka zafoliowanych przerywaczy, nawet nowy suchoładowany aku CENTRA 6V z lat 60,pewnie już zgon ale na półkę jak znalazł,regulatory chyba dwa w pudełku z napisem chyba PAL, nowy ga¼nik, kompletne sprzęgło,skrzynia biegów nowa w papierze pergaminowym nasączanym, komplet łożysk każde osobno owinięte pergaminówką z oliwą w takiej tekturowej woskowanej tubie z napisem po czeskiemu.masa drobiazgów jak linki w jasnych pancerzach <blink>, stare-nowe żarówki, amperomierz.... no od chuja skarbów.... ale to 250 niestety- jak ojciec usłyszał ,że ma dwa tłumiki to go zmyliło <crybaby> <crybaby> cena za komplet czyli moto plus części... za moment,oki?
motocykl jest zarejestrowany, ma już od roku niestety-stety nieważne OC. pan Edmund jest jej właścicielem od nowości- ma wszystkie rachunki, książkę napraw i konserwacji z GS-u gdzie ją kupił, nawet kilka blankietów na paliwo z jej nr rejestracyjnym- tzk kartek na benzynę- jeszcze ma chyba 35 litrów do wykupienia na CPN-ie ;]
części zapasowe są nowe, oryginalne, z epoki- kupione bo akurat były-na wszelki wypadek- w stanie idealnym- przechowywane w domu na korytarzu w szafce. myślałem ,że tam zamieszkam tyle rarytasów.
Facet cholernie konkretny- wie co ma. ani złotówki nie opuści- w sumie to mu sie nie dziwię- idioty z niego nie chciałem robić ściemniając,że to stare i,że nikt nie kupi. cena...
...
...
1800zł <eek> plus musiałbym mu naprawić traktorek kosiarkę bo nie ma napędu <lookaround>
ale to niestety nie jest 350. ale z drugiej strony wręcz baśniowa okazja dla takiego maniaka jak ja <sadwalk>