Wolna Strefa Jawa - CZ

• Marca 19, 2025, 22:05:03
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Jawa TS 350 sprzegło, osiągi  (Przeczytany 18466 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jawsim

• Gość
Odp: Jawa TS 350 sprzegło, osiągi
« Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 19, 2009, 14:05:57 »

Ja miałbym już z tego tytułu wyrok dożywotni- nienawidze wszelakich zwyrodnialców,pedały,pedofile i inne file, - osobniki o niskiej wartości społecznej- tzw chwasty- a wiadomo co z chwastami- o ile pedalstwo wzbudza we mnie tylko odrazę i pogardę tak pedofilia- eliminacja ze świata- gdy pomyśle że taki stary cap może się zaślinić na widok mojej np chrześnicy - żałuję,że nie wyniosłem z wojska kałacha- odstrzeliłbym dziada bez mignięcia okiem.

Lejek

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 19, 2009, 14:12:57 »

Witaj w klubie Jawsim.

Normalnie to pedały by mi nie przeszkadzały, ale ja z powodu mojej orientacji seksualnej nie urządzam parad równości. Dlatego wkurzają mnie strasznie.

_Wujek samo Zło_

• Mistrz Zła...
  • Jawer Weteran
  • przekażcie mu że Belzebubik się o niego pytał....
« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 19, 2009, 17:15:31 »

Natura jest idealna i jej metody moga wydawac się brutalne albo drastyczne ale niestety w tej metodzie jest geniusz przyrody właśnie istniało w całej przyrodzie coś takiego jak "selekcja naturalna", która człowiek w swym poczuciu wyższości nad wszystkim na znanym nam świecie dostosował do swoich potrzeb...
Wszelkie "dys"- nie wiem czy jest to powszechnie wiadome dla niektórych ale duża część osób z "dys" jest jak najbardziej nie kwalifikująca się do posiadania "dys". Przezorni rodzice już we wczesnych latach nauki "załatwiają" (jest to w sumie banalnie proste dla każdego zdrowego dziecka- gorzej maja osoby, które autentycznie mają problemy np z percepcja czy motoryka albo zaburzoną lateralizacją) swoim pociechom odpowiedni kwitek- oj łatwiej będzie miało w szkole, pó¼niej  na maturze nie będzie "problemuf" itp itd. Słowem zaniża się w sposób jawny wymagania wobec osób zdrowych tylko po to aby ułatwić im życie. Jest owszem odsetek osób które faktycznie mają jakieś problemy na tle cech zdrowotnych, które to powodują określone problemy - ale czy gdzies jest powiedziane że wszyscy muszą mieć aspiracje aby zostać fizykami molekularnymi, pilotami myśliwców, strzelcami wyborowymi czy wspaniałymi mówcami ? Od kopania rowów i obsługi łopaty też muszą być ludzie- nie gorsi ale jeden sie nadaje na sprintera a drugi na lewar w warsztacie.

Jawsim twoja definicja dysmobili jest nie koniecznie dobra - znam ludzi którzy zdawali po kilkanaście razy prawko na kat CE  i nie zdali a z dwom przyczepami pod każdą jedną rampę cofną jak mało kto.... To samo z kierowcami autobusów jazda osobówka nie idzie a w ciasnych uliczkach Londynu jedzie taki z wyczuciem odległości rzędu 2cm..... Egzamin i jego wynik zależy od egzaminowanego ale w jeszcze większej mierze od egzaminującego- powie ci to każdy kto chociaż chwile miał styczność z dydaktyką.

Lejek to o czym piszesz to proces "rozmrażania społeczeñstwa" -serwuje się mu takie parady idiotyczne teksty na np O2 i w wielu innych miejscach - sprzedając bajki że zachowanie X jest całkiem normalne tu czy tam (wcześniej rozmrożono kilka innych społeczeñstw) i społeczeñstwo mięknie i przyjmuje model zachowañ typu X jako coś naturalnie normalnego.....

tak się dochodzi do legalizacji związków dwóch pedałków a pó¼niej krzyczy się żeby pedałki mieli dzieci (chcą dzieci to niech sobie zrobią- buahahahaha w naturze nie ma nic  z niczego) a pó¼niej przepycha się prawa do eutanazji itp itd   

o ile homoseksualizm jest już od lat 80tych ub wieku uznany za trzecią orientacje seksualną o tyle wszelkie "filie" są zboczeniami lub zachowaniami dewiacyjnymi i albo leczenia albo kastracja albo.....ziemia wszystko wyciągnie.

Jawol na samym początku były cioty :P         
"Szukajcie, a znajdziecie. Proście, a będzie wam dane - Kiedyś prosiłem Boga o rower, po latach zrozumiałem, że Bóg nie działa w ten sposób. Ukradłem rower i prosiłem Boga o przebaczenie" ;)

Jawsim

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 19, 2009, 22:21:49 »

Paweł- to były tylko śmieszne przykłady- a nie jakies próby utworzenia nowej teorii.  <lookaround>

_Wujek samo Zło_

• Mistrz Zła...
  • Jawer Weteran
  • przekażcie mu że Belzebubik się o niego pytał....
« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 19, 2009, 22:28:51 »

Wiem Jawsimie :)
"Szukajcie, a znajdziecie. Proście, a będzie wam dane - Kiedyś prosiłem Boga o rower, po latach zrozumiałem, że Bóg nie działa w ten sposób. Ukradłem rower i prosiłem Boga o przebaczenie" ;)

Lejek

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 20, 2009, 17:07:48 »

ALe offtop

Rufus143

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 20, 2009, 18:32:57 »

Heh, miała być mowa o sprzegle , a wyrosła o pedałach itd. , wiadomo taki to "get aut", ale to jest forum o naszych mtórkach hehe o nich powinno sie gadać , a o reszcie w dziale typu "lu¼ne rozmowy" <cheers>

Rufus143

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 25, 2009, 23:49:15 »

PS
mam takie banalne pytanko, w jawie TS jak dokrecam śrube regulacji mieszanki w ga¼niku to zubożam mieszanke czy wzbogacam ??

Jawsim

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 25, 2009, 23:50:38 »

Wzbogacasz

Rufus143

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 26, 2009, 13:05:09 »

aha dzieki Jawsim